GEODETSKI ZAVOD d.d. SPLIT - ZAVOD ZA PROJEKTIRANJE I IZVOĐENJE GEODETSKIH RADOVA - R. BOŠKOVIĆA, 21000 SPLIT, Tel - 470 899, 470 911, Fax - 470 937

O nama

Kontakt informacije

Geodetski zavod d.d. Split
Zavod za projektiranje i izvođenje geodetskih radova

Adresa · Ruđera Boškovića 20, 21000 Split
Gdje smo na karti?

Tel · 021 470 911 i 021 470 899
Fax · 021 470 937
Mail · zavod@geozavod-st.hr

Pismo Uprave

Poštovani posjetitelji naše stranice

Nalazite se na stranicama Geodetskog zavoda d.d. Split jedne od vodećih geodetskih tvrtki u Republici Hrvatskoj.Iza nas je više od 60 godina uspješnog djelovanja na prostorima Republike Hrvatske i susjednih novo stvorenih država.

Dugovječnost i uspješnost dugujemo stalnim praćenjem novih tehnologija, educiranjem kadrova i kvalitetnim izvođenjem poslova.

Prikupljanje prostornih podataka, obrada, bilo kojom metodom koja je poznata u svijetu uz strogo poštivanje rokova za nas su najveći izazov.

Obavljanje poslova za individualne naručitelje kao i za velike državne strateške partnere odvijaju se sa istom profesionalnošću.

Zadnjih godina Geodetski zavod je uključen u jedan izuzetno značajan strateški projekat : Sređivanje katastarske i zemljišno knjižne evidencije na cijelom prostoru Reublike Hrvatske.

Godinama neodržavana katastarska i zemljišnoknjižna evidencija je ogromna prepreka u razvoju i realizaciji bilo kojih prostornih projekata.

60 zaposlenih stručnjaka svih profila, koji Vam mogu biti u svako doba na usluzi, iskustvo i želja za novim znanjima garancija je stručne i ekonomične izvedbe naše usluge te kvaliteta i pouzdanost naših proizvoda.

Uprava Zavoda donosi odluke i provodi mjere i stroge kriterije i standarde rukovođenja kao bi očuvao konitutet poslovanja i razvoja tvrtke, konkurentnost na tržištu na zadovoljstvo poslovnih partnera , dioničara i zaposlenika Zavoda.

Uprava:
Predsjednik Uprave Robert Klojčnik dipl. ing.